TroTM 1.1.1

Trotm 1.1.1 For Android APK Download

About this app:

TroTM este prima aplicaie din Romania disponibil publicului larg pentru nchirierea trotinetelor electrice. Soluia TroTm de mobilitate urban const n trotinete electrice i standuri de nchiere amplasate in zone strategice din Timioara. Aplicaia v permite s localizai cel mai apropriat stand de trotinete, i s deblocai o trotineta pentru a v putea deplasa rapid prin oras.

Pentru moment soluia de mobilitate urbana TroTM este gratuit si poate fi folosit de orice persoan care deine un card activ STPT. Trotinetele electrice reprezint o alternativ mai ecologic de transport in mediul urban, v ajut s economisii timp, si s explorai oraul intr-o manier distractiv.

Cum functioneaz:
Pentru folosirea eficient a serviciului TroTM, v rugm s urmai urmtorii pai:
1.Dup instalarea aplicaiei, creai un cont de utilizator. Pentru crearea contului, este nevoie de nume utilizator (user name), parol (password) si numr de telefon (phone number)
2.Pentru a putea inchiria o trotinet este nevoie de un card valid STTP. Dupa logare n aplicaie, accesai meniul din dreapta, si selectai opiunea Card STTP. Introducei seria cardului si CNP-ul dumneavoastra apoi apasati butonul Validare
3.Pe harta aplicaiei, vei putea vedea standurile de ncarcare cu trotinetele aferente, si nivelul de baterie al fiecarei trotinete. Este indicat sa alegei trotineta cu nivelul bateriei cel mai ridicat.
4.Pentru deblocarea trotinetei, detasati cablul de ncrcare si apasai butonul Unlock din aplicaie. Dupa apsarea butonului, se va deschide camera telefonului si va trebui s scanai codul QR de pe trotinet
5.Dupa scanarea codului, avei la dispoziie 7 secunde pentru a scoate trotineta din standul de ncrcare, dupa care putei ncepe cursa.
6.Avei dreptul la o jumatate de or de folosina. Dac depaii timpul alocat, vei fi contactat telefonic de STTP pentru a v solicita s parcai trotineta intr-unul din standurile de ncarcare.
7.Pentru parcare, trebuie identificat un loc liber in stand si trebuie scanat codul QR din dreptul postului de ncarcare.
8.Dupa alegerea locului de parcare, apasai butonul Park din aplicaie. Dup apsarea butonului, se va deschide camera telefonului si va trebui s scanai codul QR din dreptul postului de ncrcare ales.
9.Dup scanarea codul QR de parcare, avei la dispoziie 7 secunde s andocai trotinata si s ataai cablul de ncrcare. Dac nu ai reuit in cele 7 secunde, putei sa repetai procedura de parcare.
10.Dac parcai trotineta dar nu atasai cablul de ncarcare, pe aplicaie veti vedea un button Am conectat, care trebuie apsat dupa ataarea cablului pentru incheierea procedurii de parcare. Daca ai parcat pe partea A a standului de ncrcare, atasai cablul de ncrcare marcat cu litera A.
11.Odat ndeplinite cele 2 condiii de parcare (andocarea n stand i ataarea cablului de ncrcare), cursa dumneavoastr se va incheia si vei putea incepe alt curs la momentul dorit.
...
Read more

App Information

Version Rating APP Vote Size
1.1.1 2.4 206 -
Requirement Updated Installs Developer
4.1 and up June 9, 2020 10,000+ E-TWOW ELECTRIC MOBILITY
High Speed Download