Namazi dhe Ramazani 1.0.4

Namazi Dhe Ramazani 1.0.4 For Android APK Download

About this app:

Aplikacion per kohet e namazit dhe vaktia e ramazanit 2017

Alarm Ezani
Kohet e faljes
Kibla
Vaktia e Ramazanit
Tespiht
Recitim Kurani

App Information

Version Rating APP Vote Size
1.0.4 0 0 -
Requirement Updated Installs Developer
4.0.3 and up July 13, 2017 1,000+ Fidan Zmajlaj
High Speed Download