Llaç groc 2.0

Llaç Groc 2.0 For Android APK Download

About this app:

Hem creat aquesta aplicaci perqu creiem en la llibertat d'expressi i volem donar support a tothom que vulgui exercir el dret d'expressar les seves idees lliurement, sense cap restricci ni limitaci d'edat, sexe, origen o condici social.

Ja estem dissenyant les properes fases de desenvolupament de l'aplicaci. En aquest moment (Maig 2018) l'app noms permet installar el lla groc com a fons de pantalla del teu mbil. Tanmateix, amb els nostres plans de desenvolupament volem omplir de llaos gro cs no noms els espais pblic del pas, sin tamb l'espai virtual a Internet! Necessitem el vostre suport per finanar la segent fase de desenvolupament: els beneficis obtinguts amb les descrregues en aquesta primera fase els invertirem en desenvolupar eines que ens permetin afegir llaos grocs en qualsevol part del planeta. Ajudeu-nos a omplir el mn de llaos grocs!

Volem que els Jordis, les Carmes, les Martes, els Joans, els Francescs, els Tomassos, les Mercs, els Rogers, els Isaacs, els Ahmeds, els Xiu Lins, els Carles, els Oriols, els Luis Eduardos i qualsevol persona del planeta que senti seva la seva causa, pugui expressar i compartir lliurement la seva opini i pensament! Mostra amb orgull el lla groc al teu smartphone!
...
Read more

App Information

Version Rating APP Vote Size
2.0 4.4 7 -
Requirement Updated Installs Developer
4.0.3 and up June 26, 2018 500+ AppsMadeSimple
High Speed Download