ads

Llaç Groc 2.0 For Android APK Download

Description of Llaç Groc 2.0 For Android APK Download

Hem creat aquesta aplicació perquè creiem en la llibertat d'expressió i volem donar support a tothom que vulgui exercir el dret d'expressar les seves idees lliurement, sense cap restricció ni limitació d'edat, sexe, origen o condició social.

Ja estem dissenyant les properes fases de desenvolupament de l'aplicació. En aquest moment (Maig 2018) l'app només permet instal·lar el llaç groc com a fons de pantalla del teu mòbil. Tanmateix, amb els nostres plans de desenvolupament volem omplir de llaços grocs no només els espais públic del país, sinó també l'espai virtual a Internet! Necessitem el vostre suport per finançar la següent fase de desenvolupament: els beneficis obtinguts amb les descàrregues en aquesta primera fase els invertirem en desenvolupar eines que ens permetin afegir llaços grocs en qualsevol part del planeta. Ajudeu-nos a omplir el món de llaços grocs!

Volem que els Jordis, les Carmes, les Martes, els Joans, els Francescs, els Tomassos, les Mercès, els Rogers, els Isaacs, els Ahmeds, els Xiu Lins, els Carles, els Oriols, els Luis Eduardos i qualsevol persona del planeta que senti seva la seva causa, pugui expressar i compartir lliurement la seva opinió i pensament! Mostra amb orgull el llaç groc al teu smartphone!


Additional Information

App Name Version Rating Size
Llaç groc 2.0 7
Requirement Updated Installs Developer
4.0.3 and up June 26, 2018 500+ AppsMadeSimple


Download APK File ()