LeasePlan Bank Sparen App 2.3

Leaseplan Bank Sparen App 2.3 For Android APK Download

About this app:

Bij LeasePlan Bank maken we online sparen zo leuk mogelijk. Door middel van onze aantrekkelijke spaarvormen en gebruiksvriendelijke tools helpen wij u op een leuke en activerende manier uw doelen, ambities en dromen te verwezenlijken. Hoe klein of groot ze ook zijn.
Wat kunt u met de Sparen App doen?
-Het saldo overzicht inzien van uw Online Spaarrekening en termijndepositos.
-Transactieoverzicht van alle af- en bijschrijvingen bekijken.
-Eenvoudig termijndepositos openen.
-Overb oeken naar uw vaste tegenrekening.

Over LeasePlan Bank
LeasePlan Bank is een online spaarbank opgericht in 2010. Bij ons kunt u alleen sparen. Wij bieden 2 spaarvormen aan: Flexibel Sparen en Deposito Sparen.
LeasePlan Bank is onderdeel van LeasePlan Corporation N.V. Dit is een groot Nederlands bedrijf dat actief is in 32 landen. LeasePlan is een wereldwijd specialist op het gebied van autoleasing en duurzame mobiliteit. Sinds 1993 heeft LeasePlan Corporation een bankvergunning van De Nederlandsche Bank. LeasePlan Corporation is daarnaast lid van de Nederlandse Vereniging van Banken. Ga voor meer informatie naar www.leaseplanbank.nl.

Bent u nog geen klant? Ga dan naar onze website om een gratis Online Spaarrekening te openen en gebruik te kunnen maken van onze handige Sparen App.
Blijf meedenken!
We blijven de LeasePlan Bank Sparen App continu verbeteren. We horen daarom ook graag wat u van de Sparen App vindt. Laat het ons weten via de reviews, onze klantenservice of onze social media kanalen. Zo maken we de LeasePlan Bank Sparen App samen beter.
...
Read more

App Information

Version Rating APP Vote Size
2.3 3 228 -
Requirement Updated Installs Developer
7.0 and up February 22, 2021 10,000+ LeasePlan Bank
High Speed Download