Art of War 3: PvP RTS modern warfare strategie spel 1.0.81

Art Of War 3: Pvp Rts Modern Warfare Strategie Spel 1.0.81 For Android APK Download

About this app:

EEN ?? Unieke Klassieke real-time strategy game met Directe controle - for echte commandanten sterven niet bang are OM de vijand in real-time PvP gevechten Gezicht! Voor degenen sterven Willen OM de sensatie van de overwinning te voelen boven Een echte Tegenstander! Voor degenen sterven can denken als Een strateeg en doortastend op te TREDEN in Een Slagveld Situatie! Voor degenen sterven Alleen maar Willen Om Te Vechten en te blazen stuff up! Het is ???? is Geen Plaats for the schuchtere!
Be nt u Klaar voor de Uitdaging, commandant?
Art of War 3: Global Conflict (AOW) - Is een real-time strategy online game in de Beste traditie van de oude Klassieke PC RTS games. Command, veroveren en versla je vijand Op het Slagveld in this moderne oorlogsvoering spel! Net als andere PvP spelen sterven je Kan Hebben gespeeld, Moet je Vechten Tegen andere spelers in PvP gevechten, Bedenken Nieuwe gevechtstactiek, Ontwikkel Uw zegevierend strategieA n, en een upgrade van je infanterie, aanval Voertuigen, tanks, marine en luchtmacht te heersen op de vijand in de strijd.
De actie Vindt Plaats in de Nabije Toekomst. De wereld Wordt overspoeld deur Een Wereldwijd conflict Tussen twee strijdende Partijen - de Confederatie en Het verzet. Kies een kant en vecht schouder aan schouder met andere commandanten en generaals te winnen DIT Wereldoorlog. Neem de kant van de Confederatie en de Wereld te beschermen Tegen de Rode alert. Doe mee met de rebellen en plet Het systeem van globale dominantie. Wees Een generaal van Je eigen Strike Force.
Een ???? Epische real-time PvP en coAperatieve gevechten.
Een ???? Duizenden spelers online van meer dan de Hele Wereld!
Een ???? Classic RTS Directe Besturing. U Kunt elanden Apparaat Rechtstreeks te Regelen!
Een ???? Verbluffend gedetailleerde 3D-graphics Zal u voorzien van Volledige onderdompeling.
Een ???? Een Verscheidenheid van eenheden en Tactische Vaardigheden Kunt u several zegevierende strategieA n verzinnen.
Een ???? Twee strijdende Partijen, elanden ontmoette Hun Eigen Kenmerken, Unieke gevechtseenheden, Sterke en Zwakke Punten.
Een ???? EEN ?? groot Aantal eenheden en Het Gebouw upgrades Advocate je volop Mogelijkheden OM je Eigen Unieke en zegevierende leger te creA ren.
Een ???? Lees verder Wereldoorlog waarin de clans Vechten Elkaar for globale overheersing.
Een ???? EEN ?? grote campagne for each factie, including tientallen uur Speeltijd.
This online, real-time (RTS), moderne oorlog strategie spel Advocate je de Kans Om Te voelen als Een Slagveld algemeen. Command, veroveren, bouw je basis, trein infanterie, Produceren aanval tanks en pantservoertuigen, Gevechtsvliegtuigen en oorlogsschepen naar de vijand te verslaan. Neem deel aan de Eerste Wereldoorlog. Gebruik superweapons en ontketen je kracht! Word lid van Een clan ontmoette je Vrienden en Vecht andere FACTIES OM de Wereld te domineren. Vechten tot de dood andtotally vernietigen je vijanden!
Als je Een fan bent van pvp spelletjes en veldslag games including de Klassieke RTS, dan Art of War 3: Global Conflict (AOW) is Het spel DAT je zoekt! We Hebben je Nodig, General!
Art of War 3: Global Conflict is a multiplayer online game. Het Vereist Een constante, Stabiele internetverbinding.
Facebook: https: //www.facebook.com/aow3rts
YouTube: https://www.youtube.com/user/GearGamesInc
Discord: https://discord.gg/KVxbxYn
Als je Problemen Hebt tijdens Het spelen van de app, of als u verwelken Een toevoegen aantal interessante Adviezen ter Verbetering te provide, aarzel dan Niet OM ons te contacteren via aow3@gear-games.com. We Kijken uit Naar het lezen van Uw e-mails naar our spellen ingelogd beter en meer appropriate for spelers te maken.
...
Read more

App Video


App Information

Version Rating APP Vote Size
1.0.81 4.5 241418 -
Requirement Updated Installs Developer
4.1 and up December 18, 2019 10,000,000+ Gear Games
High Speed Download